Pályázatírás, pályázatok kezelése, tanácsadás

Miután megismertük hozzánk forduló ügyfelünk elképzeléseit, átbeszéljük a felmerülő kérdéseket, elemezzük a kockázatokat, problémákat, és megoldási lehetőségeket fogalmazunk meg számukra. Üzleti tervet készítünk, legyen szó beruházási ötletről vagy megvalósításról, és összeállítjuk a finanszírozás megteremtésére irányuló javaslatokat. 

A partnereink által kiválasztott irányt igény szerint végig vezetjük, kezdve a konkrét beruházás felmérésétől a tervezésen és a pályázatfigyelésen/íráson/menedzsmenten át egészen a megvalósításig. 

Szakembereink segítségével ügyfeleinknek lehetősége van arra, hogy megismerjék az ingatlanukra, vállalkozásukra vonatkozó pályázati lehetőségeket és finanszírozási forrásokat, illetve pontos képet kapjanak a finanszírozáshoz szükséges projekt-tartalomról. Tekintettel arra, hogy a mostani forráslehetőségek széleskörűek, egy-egy projekthez esetleg több forrást is igénybe lehet venni, illetve a források egymáshoz kapcsolhatók.   

Cégünk szakemberei átfogóan vizsgálják a beruházási szándékokat, ezért elképzelhető, hogy egy-egy beruházási terv esetében javaslatot teszünk annak átdolgozására. Szükség esetén elkészítjük a projektek, alprojektek dokumentációját, legyen szó mérnöki feladatokról, vagy üzleti/pénzügyi elemzésről és menedzsmentről.  

Ezen kívül támogatjuk a különböző források egy projektbe illesztését, valamint a projekthez tartozó szervezési, irányítási és tanácsadási feladatok ellátását. Ügyfeleinket egy ablakos ügyintézéssel segítjük olyan források eléréséhez, amelyekkel az ingatlan tulajdonosok, vállalkozók, intézmények megvalósíthatják fejlesztési elképzeléseiket.  

Cégünk az ingatlan tulajdonos, vállalkozás vagy intézmény a pályázatfigyelő rendszerünkben történő díjmentes regisztrációját követően vállalja, hogy a szervezet számára felkutatja a tervezett beruházásaikhoz, fejlesztéseikhez és egyéb működésükkel kapcsolatos tevékenységükhöz fellelhető forrásokat, és erről írásos információt, megvalósíthatósági tanácsot ad a szervezet kijelölt kapcsolattartóinak.    

Kapcsolat

Mindig legelől.

Legyen az első, aki értesül a legújabb hírekről, pályázati lehetőségekről. A hírlevélre történő feliratkozás teljesen díjmentes és nem jár egyéb kötelezettséggel.