Általános szerződési feltételek

Ezek a szolgáltatási feltételek ("Feltételek", "Megállapodás") a weboldal ("Weboldal üzemeltetője", "mi", "miénk") és Ön ("Felhasználó", "Ön", "Te") közötti megállapodás. A jelen Megállapodás a weboldal és annak bármely terméke vagy szolgáltatása használatának általános feltételeit határozza meg (együttesen, "Weboldal" vagy "Szolgáltatásaink").

Bár ez a weboldal más weboldalakhoz kapcsolódhat, sem közvetlenül, sem közvetve nem sugallunk semmilyen jóváhagyást, társulást, szponzorálást, jóváhagyást vagy kapcsolódást a kapcsolódó weboldalakhoz, kivéve, ha ez kifejezetten nem szerepel a weboldalon.

Gondosan ellenőrizzen minden olyan weboldal jogi nyilatkozatot és egyéb felhasználási feltételt, amelyekhez a weboldal linkjével fér hozzá. Linkelést más, webhelyen kívüli oldalakhoz vagy más weboldalakhoz a saját felelősségére vállalja.

A weboldal sütiket használhat, hogy személyre szabja és maximálisan megkönnyítse a Felhasználó ezen weboldalon történő navigálását. A Felhasználó beállíthatja a böngészőjét, hogy értesítse és elutasítsa az általunk küldött sütik telepítését.